DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Hafif Sağanak

Günün Ehliyet Sınav Soruları – 4

Günün Ehliyet Sınav Soruları – 4
259
A+
A-
1. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Kişilerin huzurunu, ruh ve beden sağlığını bozacak seviyedeki istenmeyen seslere ne ad verilir?
2. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Aşağıdakilerden hangisi delici göğüs yaralanmalarında kazazedeye yapılan doğru bir ilk yardım uygulamasıdır?
3. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Aşağıdakilerden hangisi, uyuşturucu veya uyarıcı madde aldığı tespit edilen sürücüler için söylenemez?
4. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Kara yolunun genel olarak taşıt trafiğince kullanılan kısmına ne ad verilir?
5. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A

Hız sınırlarını yüzde otuzdan fazla aşmak suretiyle ihlal edenlerin, sürücü belgelerinin bir yıl süre ile geri alınabilmesi için, aynı suçun bir yıl içinde kaç kez işlenmesi gerekir?

6. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Aşağıdakilerden hangisi bujilere giden elektriğin voltajını yükseltir?
7. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Kara yollarında araç kullanan bir sürücünün, aşağıdakilerden hangisini yapması yasaktır?
8. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Kara Yolları Trafik Kanunu’na göre “C1, C1E, C, CE, D1, D1E, D ve DE” sınıfı sürücü belgeleri kaç yıl süreyle geçerlidir?
9. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Otobüs, kamyon, minibüs, kamyonet ve çekicilere bir yaş sonunda ve devamında kaç yılda bir muayene yaptırılması zorunludur?
10. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Araç kornasının hangi durumda kullanılması zorunludur?
ETİKETLER:
YORUMLAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.