DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Hafif Sağanak

Günün Ehliyet Sınav Soruları – 3

Günün Ehliyet Sınav Soruları – 3
283
A+
A-
1. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Aşağıdakilerden hangisi bayılma belirtilerinden değildir?
2. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D

Belgelerinde aksine bir hüküm yoksa şehirler arası bölünmüş kara yolunda tehlikeli madde taşıyan araçların azami hızı saatte kaç kilometredir?

3. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Aşağıdakilerden hangisi araca binmeden önce yapılması gereken kontrollerdendir?
4. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Vücudumuzda belli bir işlevi yerine getirmek amacıyla bir araya gelen organların oluşturdukları yapıya ne denir?
5. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Tam tıkanıklık durumlarında uygulanacak temel yaşam destek yöntemi aşağıdakilerden hangisidir?
6. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Aşağıdakilerden hangisi solunum sistemi organlarındandır?
7. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Kaburga kemiği kırıklarında yaralı hangi pozisyonda hastaneye sevk edilir?
8. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
• Buji

• Piston

• Silindir kapağı

Verilen parçalar aşağıdakilerden hangisine aittir?
9. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
70 km/saatlik hızla, arka arkaya seyreden iki araç arasındaki mesafe en az kaç metre olmalıdır?
10. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B

Trafik zabıtası veya yetkililerce Kanunda ve yönetmelikte belirtilen hâllerde araçla ilgili belgelerin alınması ve aracın belirli bir yere çekilerek trafikten alıkonulmasına ne denir?

ETİKETLER:
YORUMLAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.