DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Gök Gürültülü

71. Özel Güvenlik Silahsız Soru ve Cevapları – Online Çöz

71. Özel Güvenlik Silahsız Soru ve Cevapları – Online Çöz
REKLAM ALANI
170
A+
A-
1. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Aşağıdakilerden hangisi "konusuna göre" rapor çeşitleri arasında yer almaz?
2. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Suç işleyen bir kişi hakkında aşağıdaki ifadelerden hangisi yanlıştır?
3. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Özel güvenlik birimleri ve özel güvenlik şirketleri, bu Yönetmelik kapsamında güvenlik hizmeti verecekleri tesis ve alanlara ilişkin koruma ve güvenlik planlarının bir örneğini otuz gün içerisinde nereye verir?
4. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
5188 sayılı kanun kapsamında görevli özel güvenlik personeli yetkilerini ne zaman ve nerede kullanabilir?
5. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Zor kullanma şartları’ ile ilgili aşağıdakilerden hangisi söylenemez?
6. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Otobüs terminalinde özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Adil, hırsızlık suçu işlerken suçüstü olarak saat 24.00'te yakaladığı şüpheliyi bir odada bekleterek sabah saat 08.00'de genel kolluğa bildirmiş ve teslim etmiştir. Yapılan işlemle ilgili aşağıdakilerden hangisi yanlıştır?
7. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
X-Ray cihazında kontrol edilecek paket ve bavullar taşıma bandına konulurken aralarında en az olması gereken mesafe aşağıdaki seçeneklerden hangisinde doğru olarak verilmiştir?
8. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Korunan kişiye bir saldırı gerçekleştiğinde koruma personelinin yapacağı işler öncelik sırasına göre nasıl olmalıdır?
I- Saldırı etkisiz hale getirilir
II- Korunan kişiye kalkan olunur
III-Korunan kişi uzaklaştırılır
9. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Hangisi kaynağın (verici) yolladığı mesaja hedefin (alıcı) verdiği cevap anlamına gelen geribildirim öğesinin etkili olmasını sağlayan özelliklerden değildir?
10. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Özel güvenlik komisyonu ile ilgili aşağıda verilen bilgilerden hangisi yanlıştır?
11. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Aşağıdakilerden hangisi zor kullanmanın en son aşamasıdır?
12. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Önemli kişinin; ikametgâh ve çalışma ofisi ile araçlı veya yaya olarak yapacağı planlı ya da ani gelişen program ve seyahatlerinde güvenliğinin, koruma personeli, teknolojik cihazlar ve fiziki önlemler ile 24 saat esasına göre sağlanması ve kontrol altında bulundurulması amacıyla yapılan faaliyetlere ne ad verilir?
13. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Hayat kurtarmak amacı ile hava yolu açıklığı sağlandıktan sonra, solunumu ve / veya kalbi durmuş kişiye yapay solunum ile akciğerlerine oksijen gitmesini, dış kalp masajı ile de kalpten kan pompalanmasını sağlamak üzere yapılan ilaçsız müdahaleye ne isim verilir?
14. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Özel güvenlik görevlisi Naci, görev yaptığı hastanenin bahçesinde elinde bir bayan çantası ile hızla koşmakta olan erkek şahsı hırsızlık şüphesi ile yakalamıştır. Genel kolluğa bilgi verdikten sonra çantanın yakalanan şahsın annesine ait olduğunun anlaşılması üzerine yapması gereken aşağıdakilerden hangisidir?
15. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Kapı dedektörlerinden geçerken kişiler arasında en az ne kadar mesafe bulunmalıdır?
16. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Otobüs terminalinde özel güvenlik görevlisi olarak görev yapan Ali, terminalin duyarlı kapısından geçen şahıs üzerinde ruhsatsız silah olduğunu tespit etmiştir. Ali’nin aşağıdakilerden hangisini yapması doğrudur?
17. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Abdullah AYDIN’A ait özelliklerden hangisi özel güvenlik şirketinde yönetici olmasına engeldir?
18. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Aşağıdakilerden hangisi yanlıştır?
19. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Özel güvenlik personelince silahlı olarak kişilerin korunması İllerde hangi makamın iznine bağlıdır?
20. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Özel güvenlik görevlisi aşağıdakilerden hangi tutanağı tanzim edemez?
21. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Aşağıdakilerden hangisi bir aracın şüpheli araç olup olmadığını anlamak konusunda bilgi vermez?
22. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Herhangi bir patlama olayında özel güvenlik görevlisinin görevleri hangisi olamaz?
23. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Aşağıdakilerden hangisi kuru kimyasal tozunun özelliklerinden değildir?
24. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Aşağıdakilerden hangisi koruma çeşitlerinden değildir?
25. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
“Milli Güvenlik ve kamu düzeninin, genel sağlık ve genel ahlakın veya başkalarının hak ve hürriyetlerinin korunması, suç işlenmesinin önlenmesi, taşınması veya bulundurulması yasak olan her türlü silah, patlayıcı madde veya eşyanın tespiti amacıyla, hâkim kararı veya gecikmesinde sakınca bulunan hallerde mülki amirin yazılı emriyle korumakla yükümlü bulunan yerlerde, kişinin üstlerinde, aracında, özel kâğıtlarında ve eşyasında yapılan arama işlemidir.” Yukarıda tanımı yapılan arama türü aşağıdakilerden hangisidir?
26. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Kontrol noktasında üstünü ve eşyasını kontrol ettirmek istemeyen kişiye ne yapılır?
27. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Aşağıdakilerden hangisinin aranmaları özel hükümlere bağlı kişilerden değildir?
28. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Esenboğa Hava Limanı dış hatlarkontrol ve arama noktasında görevli özel güvenlik görevlilerinin yaptıkları kontrol sırasında, bir yolcunun şüpheli tavırları dikkat çeker. X-ray cihazından geçirilen valizin içinde poşetlenmiş bir madde tespit edilir. Yolcunun beyanı farklı olsa da; görevliler bağımlılık yapan madde olabileceğinden şüphelenirler. Bunun üzerine yapılacak işlem aşağıdakilerden hangisidir?
29. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Düşünce, duygu ya da bilginin kaynak tarafından kodlanmış (hazırlanmış) biçimine ne denir?
30. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Aşağıdakilerden hangisi araç kontrol noktasında araçların aranma sebebi değildir?
31. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Aşağıdakilerden hangisi devriyenin temel amaç ve fonksiyonları olarak sayılamaz?
32. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Kurum içi iletişimde çalışanların isteklerini ve beklentilerini yöneticilere bildirmesi hangi isimle adlandırılır?
33. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Yanma olayının meydana gelebilmesi için aşağıdaki birleşimlerin hangisi gereklidir?
34. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Aşağıdakilerden hangisi, ilkyardımcının özellikleri ile uyumsuzdur?
35. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Aşağıdakilerden hangisi copla öncelikli vuruş bölgelerinden değildir?
36. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Kanunlarda açıkça suç olarak belirtilen fiil ve hareketlerin belirli bir zamanda ve mekanda gerçekleşmesi kavramı aşağıdaki tanımlardan hangisine uygundur?
37. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Suçüstü halinde yakalamayı aşağıdakilerden hangisi yapabilir?
38. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Turnike uygulamasında dikkat edilecek hususlar göz önünde bulundurulduğunda aşağıdakilerden hangisi söylenemez?
39. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Aşağıdakilerden hangisinin yakalama tutanağında olmasına gerek yoktur?
40. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Yanma olayının meydana gelebilmesi için aşağıdaki birleşimlerin hangisi gereklidir?
41. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Özel güvenlik görevlisi Levent, görev alanında meydana gelen bir olay ile ilgili eşkal tarifinde bulunacaktır. Aşağıdakilerden hangisi eşkal tarifinde diğerlerine göre önemli değildir?
42. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Uyuşturucu maddelere ilişkin aşağıda verilen bilgilerden hangisi yanlıştır?
43. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Şuurlu fertlerden (kişi) ve özellikle aralarında teşkilatlanma bağları ve karşılıklı görevler bulunan kişilerden oluşmuş insan yığınlarına aşağıdakilerden hangi isim verilir?
44. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Afyon ve türevi uyuşturucunun etkisi altında bulunan bir kişide aşağıdaki özelliklerden hangisi görülmez?
45. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Görme, koklama, dokunma, duyma ve tatma duyu organlarımızla hafızamızda algılanan bilgilerin yazılı olarak kayıtlara geçilmesine ne denir?
46. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Aşağıdakilerden hangisi güvenlik sistemlerinde kullanılan bir cihaz değildir?
47. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Aşağıdakilerden hangisi ilkyardımın öncelikli amaçlarından birisi değildir?
48. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Özel güvenlik görevlileri Yunus ve Yalçın belirlenen görev bölgelerinde suçları önlemek, genel emniyeti korumak ve işlenmiş suçları yetkileri dâhilinde takip etmek amacıyla dolaşmaktadırlar. Özel güvenlik görevlilerinin yürüttükleri hizmet aşağıdakilerden hangisidir?
49. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
El detektörü ile yapılan kontrolde el detektörünün incelenecek bölge ile mesafesi ne kadar olmalıdır?
50. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
CCTV'nin açılımı aşağıdakilerden hangisidir?
51. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Gaz yangınlarında ilk önce uygulanması gereken söndürme tekniği aşağıdakilerden hangisidir?
52. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
X-Ray cihazlarında konveyör bandına bırakılan bagajların mesafe aralığı aşağıdakilerden hangisinde doğru olarak verilmiştir?
53. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
İlkyardım nedir?
54. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Aşağıdakilerden hangisi ilk yardımın ABC’sindeki *A* harfini tanımlar?
55. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
İlk yardımda hangi müdahale temel yaşam desteği değildir?
56. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Komadaki hastada aşağıdakilerden hangisi kaybolur?
57. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Aşağıdakilerden hangisi toplu hareketlerin teşkilatlanmasında yer almaz?
58. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Gaz haldeki yanıcı maddelerin havadaki yoğunlukları belli bir sınıra ulaştığında en küçük bir kıvılcımla birlikte meydana gelen yanma hangisidir?
59. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Akaryakıt yangınlarının en etkili söndürme maddesi hangisidir?
60. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Özel güvenlik görevlisi Ali, bir patlama sonrası meydana gelen yangından sonra bir yaralıyı kurtarır. İlk yardım işlemleriyle ilgili hangi şık doğrudur?
61. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Alışveriş merkezinde özel güvenlik görevlisi olarak çalışan İbrahim, görev alanı içerisinde düşürülen bir bayan cüzdanını emanete alır. Birkaç saat sonra müracaatta bulunan bir bayan cüzdanını düşürmek suretiyle kaybettiğini bildirir. Söz konusu cüzdanın müracaatçı bayana ait olduğu anlaşıldıktan sonra İbrahim cüzdanı sahibine iade ederken aşağıda belirtilen hangi tutanağı tutmalıdır?
62. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Zehirlenmelerle ilgili ilkyardım uygulamaları açısından aşağıdakilerden hangisi yanlıştır?
63. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Yanmanın olabilmesi için ortamdaki Oksijen miktarı maksimum % kaç olmalıdır?
64. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Kontrol noktası; koruma ve güvenlik hizmeti sunulan yerlerin koruma amacına uygun olarak güvenlik görevlileri tarafından güvenlik kontrolünün yapıldığı yerdir. Aşağıdakilerden hangisinde kontrol noktasından bahsedilemez?
65. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Telaffuz hangi iletişim türünün unsurlarından biridir?
66. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
.........., kanun tarafından delil niteliği taşımakta olup aksi ispat edilinceye kadar geçerli belgedir. Yukarıda boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi
67. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Alış veriş merkezinde görevli güvenlik personeli bir yangını gördüğünde ilk olarak ne yapmalıdır?
68. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Baz morfinin çeşitli kimyasal işlemlerden ve süreçlerden geçirilmesi sonucu elde edilen uyuşturucuya ………….denir.
69. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Korku ve bilgisizliğin doğurduğu bir durumdur. Emin bir yere ulaşabilmek için dayanılmaz bir korku ve heyecanın etkisiyle meydana gelen kontrolsüz hareketlere yol açar.” Bu ifadeler aşağıdakilerden hangisini tanımlamaktadır?
70. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Esrar uyuşturucu maddesinin argoda ve kullanıcılar arasında isimlendirilmesi ile ilgili aşağıdaki seçeneklerden hangisi yanlıştır?
71. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Yakın koruma görevi ifa eden özel güvenlik görevlilerinin standart yürüyüş düzenleri vardır. Aşağıdakilerden hangisi bu yürüyüş düzenlerinden değildir?
72. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Aşağıdakilerde hangisi sentetik uyuşturucu değildir ?
73. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Özel güvenlik görevlilerine sağlanan yasal haklar bakımından aşağıdaki ifadelerden hangisi yanlıştır?
74. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Zemini kaya veya yapay dolgu malzemesinden oluşan bir yamacın yer çekimi, eğim, su ve benzeri diğer kuvvetlerin etkisiyle aşağı ve dışa doğru hareketine verilen isim aşağıdakilerden hangisinde doğru olarak verilmiştir?
75. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Aşağıdakilerden hangisi EDS sistemini tanımlar?
76. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Hiçbiri
77. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Aşağıdakilerden hangisi stresin kaynaklarından biri değildir?
78. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
İl merkezinde önleme araması kararı vermeye asıl yetkili merci ile gecikmesinde sakınca bulunan halde vermeye yetkili merci hangisinde doğru olarak gösterilmiştir?
79. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Göz yaşartıcı gaza maruz kalan kişi hangisini yapmamalıdır?
80. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Özel güvenlik görevlisi Necdet bir fabrikada gece vardiyasında görev yapmaktadır. Devriye görevi esnasında hırsızlık şüphelisi bir şahıs ile karşılaşır. Şahıs Necdet’i görünce duvardan atlayarak kaçar. Necdet’in kaçan şüpheli şahsın eşkâl tarifinde aşağıdaki bilgilerden hangisine yer vermesi eşkâl tarifinde önemli değildir?
81. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Aşağıdakilerden hangisi toplumsal olaylara müdahalede özel güvenlik görevlisinin uygulayacağı genel ilkelerden değildir?
82. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Toplumsal yapıya yön veren ve topluma bir kişilik kazandıran ortak davranışların kalıbına …… denir. Yukarıdaki cümlede boş bırakılan yere hangi ifade gelmelidir?
83. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Aşağıdakilerden hangisi topluluklara müdahale prensiplerinden birisi olamaz?
84. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
“Yıllık Ücretli İzin” ile ilgili hangisi yanlıştır?
85. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
5188 Sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanuna göre özel güvenlik görevlileri, zor kullanma yetkisini hangi kanundan almaktadır?
86. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
“Dağılıyor görünüp tekrar toplanma” aşağıdaki hususlardan hangisini kapsar?
87. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
İnsan ve hayvanların gözlenebilir ve ölçülebilir hareketlerine ne ad verilir?
88. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Topluluğa yeni mensubiyetten kaynaklanan psikolojik özellikler aşağıdakilerden hangisi değildir?
89. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Aşağıdakilerden hangisi toplumsal olaylarda güvenlik güçlerinin uygulamada göz önünde bulundurması gereken genel ilkelerden inisiyatif kullanma olarak değerlendirilemez?
90. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Aşağıdakilerden hangisi yangının tehlikelerinden değildir?
91. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Zor kullanırken aşağıdaki unsurlardan hangileri birlikte aranmalıdır?
92. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
İşçilerin topluca çalışmamak sureti ile işyerinde faaliyeti durdurmaları, bir kuruluşun aralarında anlaşarak aynı amaçla topluca çalışmamak için işi bırakmaları aşağıdaki kavramlardan hangisi ile ifade edilir?
93. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Nedenlerine göre değerlendirildiğinde, mevcut sistemi beğenmeyip, değiştirmek isteyen kişi veya grupların, ideolojilerini beğenmedikleri kişilere karşı gerçekleştirdikleri veya teşebbüs ettikleri suikast türüne ne ad verilir?
94. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Korunan kişiye bir saldırı gerçekleştiğinde koruma personelinin yapacağı işler öncelik sırasına göre nasıl olmalıdır?
I- Saldırı etkisiz hale getirilir
II- Korunan kişiye kalkan olunur
III-Korunan kişi uzaklaştırılır
95. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Koruma neden güneş gözlüğü takmalıdır?
96. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Acil durum önlemleri hangi haller için uygulanır?
97. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Koruma amiri korunan kişinin neresinde bulunmalıdır?
98. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Hangisi yasadışı eylem yapan bir topluluğun denetim altına alınması veya dağıtılması için önerilen taktiklerden değildir?
99. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Özel güvenlik görevlisi Mehmet, hırsızlık yaptığını tespit ettiği şahıs hakkında hazırladığı tutanakta belirtilmesi gereken hususlardan, aşağıdakilerden hangisi yanlıştır?
100. Soru - Silahsız
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Çıkıkta ilk yardım uygulamaları ile ilgili aşağıdakilerden hangisi yanlıştır?
REKLAM ALANI
YORUMLAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.